Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Hoogkarspel 1616

Reigersborg Noord fase 3G

1616 Hoogkarspel

Omschrijving

In Westfriesland is het goed toeven. De streek staat bekend om haar uitstekende woonklimaat. Hier vindt u rust en ruimte, hetgeen zich vertaalt in ruim opgezette woonwijken in de dorpen en steden. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe wijk Reigersborg in Hoogkarspel. Een moderne wijk, waar het goed thuiskomen is. Fase 3 A, B, C, D zijn opgeleverd, fase 3e/f is in aanbouw. Het succesvolle concept...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 289.500,- tot € 445.000,- Gebruiksoppervlakte 183 m² t/m 223 m² Inhoud 509 m³ t/m 654 m³ Perceeloppervlakte 240 m² t/m 445 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In Westfriesland is het goed toeven. De streek staat bekend om haar uitstekende woonklimaat. Hier vindt u rust en ruimte, hetgeen zich vertaalt in ruim opgezette woonwijken in de dorpen en steden. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe wijk Reigersborg in Hoogkarspel. Een moderne wijk, waar het goed thuiskomen is. Fase 3 A, B, C, D zijn opgeleverd, fase 3e/f is in aanbouw. Het succesvolle concept trekken we door naar fase 3G met opnieuw een breed en onderscheidend woningaanbod en schitterende nieuwe woonkansen!

Reigersborg is dé nieuwe, moderne wijk in Hoogkarspel. Hier woont u pas echt schitterend. De mooie gevels, gezellige straten, kindvriendelijke speelplekken en uitzicht over weilanden en water. Reigersborg is meer dan wonen, het is thuiskomen!

Prettig wonen in Hoogkarspel
Binnen de gemeente Drechterland heeft Hoogkarspel een centrale functie. Niet alleen omdat hier het gemeentehuis gevestigd is, maar ook omdat in Hoogkarspel een treinstation, verschillende scholen en een zwembad gelegen is. In het vernieuwde centrumgebied treft u het winkelcentrum met o.a. Deen, Hema, een bakker, slager, juwelier en een drogist. Aan de overzijde van het winkelcentrum treft u nog een Albert Heijn. En natuurlijk elke vrijdag markt op het Raadhuisplein. Daarnaast kent Hoogkarspel een dynamisch verenigingsleven met als hoogtepunt de kermis met aansluitend de jaarmarkt op Hemelvaartsdag.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Reigersborg is zonder meer uitstekend te noemen. Met de auto bent u via de Drechterlandseweg (N302) in een kwartiertje in het centrum van Hoorn of Enkhuizen. Vanaf 2018 wordt deze verbinding zelfs nog beter met de vernieuwde N23 Westfrisiaweg welke langs Hoogkarspel komt. Hoogkarspel heeft ook een treinstation, waar elk half uur een trein richting Enkhuizen, Hoorn en Amsterdam vertrekt. Een veilige en zekere manier om naar de middelbare school of het werk te gaan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 289.500,- - € 445.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 183 m² t/m 223 m² Inhoud 509 m³ t/m 654 m³ Perceeloppervlakte 240 m² t/m 445 m² Aantal kavels 8 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden
 • Verkocht
   in Hoogkarspel 1616
  Prijs € 305.000,- tot € 312.500,- Status Verkocht
  Twee-onder-één-kapwoning type Els
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Hoogkarspel 1616
  Prijs € 307.000,- tot € 307.000,- Status Verkocht
  Twee-onder-één-kapwoning type Linde
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Hoogkarspel 1616
  Prijs € 425.000,- tot € 425.000,- Status Verkocht
  Vrijstaande woning type Kastanje
  Bekijk bouwnrs.
 • Verkocht
   in Hoogkarspel 1616
  Prijs € 445.000,- tot € 445.000,- Status Verkocht
  Vrijstaande woning type Plataan
  Bekijk bouwnrs.

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.