Mijn favorieten

Taxatie

Accurate taxatie nodig?                  
 
Een woning of bedrijfspand gekocht ?
Gaat u verbouwen ?
Bent u bezig met een hypotheek?
Heeft u een waardering voor de fiscus nodig ?
Een pand op het oog, maar u weet niet wat het waard is ?
U heeft een verschil van mening over de waarde van uw huis tijdens een boedelscheiding ? 


Wij waarderen woning, appartementen, bedrijfspanden, horecaobjecten voor particulieren en bedrijven. Wat is een pand waard? Stel ons die vraag en u krijgt een betrouwbaar antwoord. Als één van de grootste makelaars in West- Friesland zijn we als geen ander op de hoogte van de marktsituatie.
 


Waarom kiezen voor Groot & Nieuweboer?

Uiteraard worden wij door alle banken geaccepteerd door onze ervaring en lidmaatschap van de NVM, daarnaast zijn wij gecertificeerd NRVT Taxateur, d.w.z. wij zijn gecertificeerd door Vastgoedcert en wij zijn aangesloten bij het NWWI en Taxateurs Unie. Wij voeren per jaar enkele honderden taxaties uit, voor diverse opdrachtgevers: Particulieren, banken, tussenpersonen en taxatiebureaus

Met een taxateur van Groot & Nieuweboer Makelaardij heeft u zekerheid over de waarde van uw pand. Dat kan een goed handvat zijn als u op het punt staat een pand te kopen of te verkopen en twijfelt over een reële vraagprijs. Daarbij staat u ook sterker als u het niet eens bent met de waarde die de gemeente voor de OZB (onroerende-zaakbelasting) heeft opgegeven.
 


Hoe gaat dat, een taxatie?

U kunt telefonisch contact opnemen met ons voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u dan gelijk wat de kosten zijn. Daarbij is het ook mogelijk om een taxatie-aanvraag te doen via de mail (info@grootnieuweboer.nl). Binnen 7 werkdagen na opname en het aanleveren van de benodigde stukken heeft u het taxatierapport in huis. Duidelijk voor u en compleet voor de geldverstrekkers die u in de arm wilt nemen voor een hypotheek.
 


 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring