Mijn favorieten

Accurate taxatie nodig?                  
 
U heeft een woning of bedrijfspand gekocht ?
U gaat verbouwen ?
U bent bezig met een hypotheek?
U heeft een waardering voor de fiscus nodig ?
U heeft een pand op het oog, maar weet niet wat het waard is ?
U heeft een verschil van mening over de waarde van uw huis tijdens een boedelscheiding ? 


Wij waarderen woning, appartementen, bedrijfspanden, horecaobjecten voor particulieren en bedrijven. Wat is een pand waard? Stel ons die vraag en u krijgt een betrouwbaar antwoord. Als één van de grootste makelaars in West- Friesland zijn we als geen ander op de hoogte van de marktsituatie.
 


Waarom kiezen voor Groot & Nieuweboer?

Uiteraard worden wij door alle banken geaccepteerd door onze ervaring en lidmaatschap van de NVM, daarnaast zijn wij gecertificeerd NRVT Taxateur, d.w.z. wij zijn gecertificeerd door Vastgoedcert en wij zijn aangesloten bij het NWWI en Taxateurs Unie. Wij voeren per jaar enkele honderden taxaties uit, voor diverse opdrachtgevers: Particulieren, banken, tussenpersonen en taxatiebureaus

Met een taxateur van Groot & Nieuweboer Makelaardij heeft u zekerheid over de waarde van uw pand. Dat kan een goed handvat zijn als u op het punt staat een pand te kopen of te verkopen en twijfelt over een reële vraagprijs. En u staat ook sterker als u het niet eens bent met de waarde die de gemeente voor de OZB (onroerende-zaakbelasting) heeft opgegeven.
 


Hoe gaat dat, een taxatie?

U neemt contact op met ons voor het maken van een afspraak en het opnemen van de gegevens. Wij vertellen u dan gelijk wat de kosten zijn. U kunt ook gemakkelijk een taxatie-aanvraag doen via email. Binnen 5 werkdagen na opname heeft u vervolgens het taxatierapport in huis. Duidelijk voor u en compleet voor de geldverstrekkers die u in de arm wilt nemen voor een hypotheek.